Idrissi: ''Vereerd om voor de fans te spelen in de schitterende Kuip''

Oussama Idrissi is terug op de plek waar het ooit voor hem allemaal begon: De Kuip. De buitenspeler kijkt erg uit naar zijn tweede periode bij Feyenoord.

"Ik ben ooit als 15-jarig jongetje de trein ingestapt naar Feyenoord om hier te komen spelen. Het doel was natuurlijk om De Kuip te halen. Uiteindelijk ben ik op mijn negentiende vertrokken en nu sta ik hier zeven jaar later weer. Het is een eer, ik ben heel blij en ik kijk er ontzettend naar uit om hier te gaan voetballen", aldus Idrissi voor de camera van Feyenoord TV.

De buitenspeler blikt vervolgens terug op zijn tijd in de jeugd van Feyenoord en vertelt waarom hij weer teruggekeerd is. "Het bleef altijd een droom slash doel om te slagen bij Feyenoord en in het eerste te spelen. Uiteindelijk kwam die kans nu en ik ben vereerd dat ik dit shirt mag dragen en om voor de fans te spelen in de schitterende Kuip."

Waarom is hij teruggekeerd? "Als een voetballer voor een club gaat spelen hangt dat af van meerdere factoren", zo vervolgt Idrissi, die aangeeft dat de aanwezigheid van trainer Arne Slot een van die factoren was. "Een trainer die aanvallend voetbal wil spelen, dat ondersteund wordt met de geweldige fans, heeft mij het gevoel gegeven dat ik hier graag heen wilde en ik heb de ambitie om hier te slagen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties