Idrissi mogelijk weken uit de roulatie: ''Sneu voor die jongen''

Idrissi mogelijk weken uit de roulatie: ''Sneu voor die jongen''

Feyenoord moet het mogelijk enkele weken doen zonder Oussama Idrissi. De 26-jarige buitenspeler viel geblesseerd uit in de eerste helft tijdens de uitwedstrijd tegen FC Midtjylland.

Idrissi greep na een sprint aan de zijkant van het veld naar zijn hamstring. Het lijkt erop dat de aanvaller een hamstringblessure heeft opgelopen. Voor Feyenoord een flinke domper aangezien Idrissi net weer wedstrijdfit begon te worden. Ook was hij belangrijk met een doelpunt tegen Sturn Graz en in de topper tegen PSV.

''Sneu voor die jongen'', vertelt Kees Jansma in gesprek met Veronica. ''Hij is vrij ongelukkig. Tot dit moment had hij een aardige periode en daar ga je er dan weer voor een langere tijd uit.'' Wim Kieft: ''Dit heeft niks te maken met een gebrek aan wedstrijdritme. Misschien heeft hij eerder daar een blessure gehad? Ik vind het een goede speler en hij was bezig aan een stijgende lijn.''

Wat Idrissi precies mankeert moet de komende dagen duidelijk worden. Trainer Arne Slot koos ervoor om de aanvaller te vervangen voor Alireza Jahanbakhsh. Idrissi werd door de medische staf naar binnen gedragen voor nader onderzoek.

Lees meer over
Oussama Idrissi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties