Idrissi te gast in Feyenoord TV: ''Cor was heel bijzonder''

Oussama Idrissi is sinds deze zomer terug bij Feyenoord, waar hij tussen 2011 en 2015 al speelde in de jeugdopleiding van de club. De 26-jarige aanvaller is te gast bij Feyenoord TV voor een uitgebreid interview op het nieuwe Varkenoord.

''Het bevalt heel goed'', begint Idrissi. ''Ik voel me thuis hier. Ik ken de competitie en ik ken de club omdat ik uit de jeugd kom. Ook ben ik bekend met de manier van spelen, omdat ik de trainer ken. Het is prettig om met Slot te werken. Hij kan heel goed luisteren en heeft oog voor details. Jongens die iets meemaken, daar toont hij interesse in. Hij is attent, intelligent en kan op een goed niveau gesprekken voeren. Dat maakt hem een prettig mens.''

Verder worden er herinneringen opgehaald uit zijn jaren in de jeugd en een hereniging met Cor Adriaanse, terwijl de vleugelaanvaller ook vertelt over zijn profcarrière tot dusver en de eerste maanden in De Kuip. En... Mascha Lange weet ook nog een en ander los te krijgen over wat Oussama graag doet in zijn vrije tijd. Ook blikt Idrissi nog vooruit op het duel van Feyenoord tegen NEC. De Rotterdammers spelen om 14:30 uur een uitwedstrijd in Nijmegen.

Lees meer over
Oussama Idrissi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties