Idrissi: "2023 is een onvergetelijk jaar voor alle Feyenoorders"

Idrissi: "2023 is een onvergetelijk jaar voor alle Feyenoorders"

De laatste wedstrijd van het seizoen verliep voor Oussama Idrissi niet zoals gehoopt. Naast de 0-1 nederlaag tegen Vitesse moest de aanvaller in de rust geblesseerd achterblijven in de kleedkamer.

''We hebben voornamelijk de eerste helft wel wat kansen gehad'', opent Idrissi. "Normaal gesproken vliegen ze er wel in, maar je zag dat er wel wat ontbrak aan scherpte." De aanvaller vindt het logisch dat de week op Ibiza wel enige invloed heeft gehad. "Daar hoef je geen hogere wiskunde voor gestudeerd te hebben. Het is een feit dat als je elke dag keihard traint en heel goed rust je optimaal kan presteren."

Idrissi, die gehuurd is van Sevilla, blikt terug op een mooi seizoen en is trots om het shirt van Feyenoord gedragen te hebben. "Waanzinnig. Begin van het seizoen kom je in een nieuw team, dus je weet dat iedereen op elkaar ingespeeld moet worden. Dat kost tijd en ik moet zeggen, als je goede voetballers in het team hebt met goede mentaliteit, dan leidt dat ertoe dat de groepsdynamiek voorspoedig verloopt. Dat heeft geresulteerd in veel overwinning en vaak goed aanvallend voetbal."

De aanvaller weet ook duidelijk te benoemen waar het succes van dit seizoen door gekomen is. "Het plezier straalt er vanaf van speler één tot en met tweeëntwintig. Daardoor hebben we wedstrijden gewonnen, halve finale beker gehaald en de kwartfinale Europa League. Het was echt vanaf dag één genieten. We hebben een aantal moeilijke momenten gehad, maar we zijn bij elkaar gebleven. Dat heeft het karakter getoond van deze selectie. 2023 is een onvergetelijk jaar voor alle Feyenoorders."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties