Ibrahim Afellay aan de slag bij Feyenoord Onder 18

Ibrahim Afellay aan de slag bij Feyenoord Onder 18

Ibrahim Afellay maakt dit seizoen deel uit van de jeugdopleiding van Feyenoord, zo is te zien op de clubwebsite van de Rotterdammers. De voormalige voetballer gaat aan de slag als assistent-trainer van Feyenoord Onder 18, waar Robin van Persie aan het roer staat.

Afellay liep het afgelopen seizoen al stage bij Feyenoord en dat is door beide partijen positief ervaren. Nu gaat de voormalige speler van onder andere FC Barcelona samenwerken met de trainers Brian Pinas en Robin van Persie. Onder 18 zal dit seizoen deelnemen aan de UEFA Youth League. Donderdagmiddag worden de tegenstanders bekendgemaakt die de talenten in de groepsfase gaan treffen.

Afellay speelde meer dan 160 wedstrijden voor PSV, verhuisde daarna naar FC Barcelona. Hij kende twee verhuurperiodes aan Schalke 04 en Olympiakos, voordat hij nog vier jaar in Engeland speelde bij Stoke City. Hij sloot in 2020 zijn loopbaan na zestien jaar profvoetbal af bij PSV en kwam 53 keer uit voor het Nederlands elftal.

Ibrahim Afellay aan de slag bij Feyenoord Onder 18
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties