Huurlingen: 't Zand trefzeker met fraaie vrije trap

Huurlingen: 't Zand trefzeker met fraaie vrije trap

Feyenoord verhuurt dit seizoen weer diverse spelers aan clubs in binnen- en buitenland. FR12.nl volgt hun verrichtingen en komt wekelijks met een overzicht van hun prestaties. Deze week was Ramon Hendriks de enige Feyenoord-huurling die een overwinning boekte, terwijl Shiloh 't Zand trefzeker was voor FC Dordrecht.

PSV - sc Heerenveen 2-0
Patrik Wålemark: Invaller, 28 minuten
Patrik Wålemark kon Feyenoord donderdag niet helpen in de achtervolging op PSV. Daarvoor had hij sc Heerenveen als invaller bij en 1-0 achterstand aan de gelijkmaker moeten helpen, maar dat lukte niet. Wålemark kon geen potten breken en zag PSV bovendien nog een tweede treffer maken.

Vitesse - Heracles Almelo 2-0
Ramon Hendriks: Basis, 90 minuten
Ramon Hendriks wist met zijn Vitesse eindelijk weer een wedstrijd te winnen. De verdediger kende zelf een degelijk optreden, terwijl zijn ploeg met 2-0 te sterk was voor Heracles Almelo.

FC Twente - Excelsior 4-2
Mimeirhel Benita: Invaller, 29 minuten
Mimeirhel Benita kreeg bij Excelsior eindelijk weer eens iets langer de kans. Toch kwam hij vooral in de ploeg om te redden wat er te redden viel. Excelsior kwam op 0-2 tegen FC Twente, maar na een rode kaart was de thuisploeg alweer teruggekomen tot 2-2. De invalbeurt van Benita mocht niet baten, want in de slotfase werd het 4-2 voor Twente. De Feyenoord-huurling zelf kwam er maar weinig aan te pas. Lennard Hartjes ontbreekt nog steeds vanwege zijn blessure.

VVV-Venlo - FC Dordrecht 3-1
Shiloh 't Zand: Basis, 60 minuten (1 goal)
Antef Tsoungui: Basis, 90 minuten
Ilias Sebaoui: Basis, 90 minuten
Korede Osundina: Invaller, 31 minuten
De vier Feyenoorders van FC Dordrecht wisten dit weekend niet te winnen op bezoek bij VVV-Venlo. Shiloh 't Zand schoot zijn ploeg nog wel op voorsprong via een vrije trap, die hij vanaf een kansrijke positie perfect de kruising in krulde. Het duurde echter niet lang voor VVV op gelijke hoogte kwam en na rust ging het helemaal mis voor Dordrecht. Wel behoorden de drie Feyenoorders in de basis - 't Zand, Tsoungui en Sebaoui - tot de betere spelers op het veld.

Rapid Wien - RB Salzburg 0-1
Neraysho Kasanwirjo: Basis, 90 minuten
Een overwinning op koploper RB Salzburg zat er voor Neraysho Kasanwirjo en zijn Rapid Wien dit weekend niet in. De Feyenoorder - dit seizoen de vaste rechtsback van de Weense club - speelde opnieuw een goede wedstrijd, maar dat was niet genoeg om een 0-1 nederlaag te voorkomen. Daarmee blijft Rapid Wien de nummer zes van Oostenrijk.

Gil Vicente FC – Moreirense FC -1-1
Tidjany Touré: Basis, 62 minuten
In Portugal heeft Touré zijn tweede basisplaats weten te pakken bij Gil Vicente FC. De huurling van Feyenoord speelde een uur mee tijdens het gelijkspel tegen de nummer zes in de competitie. De linksbuiten werd maandagavond beoordeeld met een 7.1 voor zijn optreden.

Overig
Voor Ezequiel Bullaude en Boca Juniors zit het seizoen er al op. Thijs Jansen zat bij De Graafschap wederom op de bank.

Lees meer over
Shiloh ’t Zand
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties