Huurlingen: Conteh opnieuw trefzeker voor FC Dordrecht

Feyenoord verhuurde deze winter weer diverse spelers. Om die reden is de rubriek Huurlingen terug op FR12.nl, met daarin wekelijks een overzicht van de prestaties van deze spelers. Dit weekend aandacht voor diverse spelers die debuteerden voor hun nieuwe club.

Jong FC Utrecht - FC Dordrecht 0-4
Christian Conteh: Basis, 90 minuten
FC Dordrecht is opgeleefd in de Keuken Kampioen Divisie en toeval of niet: dat gaat gepaard met de komst van Christian Conteh. De ploeg wachtte tot zijn huurtransfer al zes wedstrijden op een overwinning, maar boekte vrijdag met de Feyenoorder opnieuw in de basis de derde overwinning op rij. Daarbij tekende hij zelf voor de laatste treffer. Waar Dordrecht al na 37 minuten op een 0-3 voorsprong stond, maakte Conteh in de 92e minuut de 0-4.

FC Emmen - NAC Breda 2-0
Naoufal Bannis: Basis, 82 minuten
Bij NAC Breda heeft ook Naoufal Bannis zijn eerste treffer binnen. Dat gebeurde afgelopen week in het bekerduel tegen PEC Zwolle (2-1 winst). De wedstrijd tegen FC Emmen was minder succesvol. Daar kon Bannis zijn ploeg niet aan doelpunten helpen. NAC verloor met 2-0.

Fortuna Düsseldorf - FC Nürnberg 0-1
Robert Bozeník: Basis, 77 minuten
Voor het eerst sinds 18 september stond Robert Bozeník dit weekend weer aan de aftrap van een competitiewedstrijd van Fortuna Düsseldorf. Het was pas de derde basisplaats bij de Duitse club. Deze eindigde helaas zonder succes: Bozeník kon zijn kansen niet benutten en de ploeg verloor met 0-1.

Hannover 96 - Dynamo Dresden 0-0
Mark Diemers: Basis, 90 minuten
Ook Mark Diemers wist zijn wedstrijd in de 2. Bundesliga niet te winnen. Zijn Hannover 96 speelde met 0-0 gelijk tegen Dynamo Dresden. Diemers speelde de gehele negentig minuten.

Overig
Bij FC Volendam kwam Francesco Antonucci door ziekte niet in actie. Dat gold ook voor Marouan Azarkan (Excelsior) en Achraf El Bouchataoui (RKC Waalwijk), die allebei nog altijd geblesseerd zijn. Aliou Baldé zat wederom niet in de wedstrijdselectie van Waasland-Beveren en wacht nog altijd op zijn debuut.