Huurlingen: Baldé maakt basisdebuut voor Waasland-Beveren

Huurlingen: Baldé maakt basisdebuut voor Waasland-Beveren

Feyenoord verhuurde deze winter weer diverse spelers. Om die reden heeft FR12.nl de rubriek Huurlingen teruggebracht, met daarin wekelijks een overzicht van de prestaties van deze spelers. Vanwege de storm en andere redenen kwam niet iedereen dit weekend in actie, maar de spelers die wel speelden konden alle vier juichen.

Jong AZ - NAC Breda 0-2
Naoufal Bannis: Basis, 87 minuten
Naoufal Bannis was de linkerspits in de 3-5-2-formatie van NAC Breda tegen Jong AZ. Deze bleek succesvol, want de ploeg won met 0-2. De Feyenoorder zelf was ondanks wat mogelijkheden niet bij de doelpunten betrokken. Hij wacht nog altijd op z'n eerste competitietreffer, waar hij tot dusver alleen in de beker scoorde voor zijn ploeg. Afgelopen vrijdag zou NAC ook al in actie komen, maar de wedstrijd tegen Telstar werd door de storm afgelast.

Jong FC Utrecht - Excelsior 0-1
Marouan Azarkan: Basis, 74 minuten
Het Excelsior van Marouan Azarkan won maandagavond met 0-1 bij Jong FC Utrecht. Voor de aanvaller was het zijn derde achtereenvolgende basisplaats sinds hij terug is van zijn blessure. Bij het doelpunt was hij niet betrokken, maar de rechtervleugelspeler zorgde met een aantal goede acties wel voor de nodige dreiging. Azarkan werd een kwartier voor tijd afgelost.

FC St. Pauli - Hannover 96 0-3
Mark Diemers: Basis, 90 minuten
Mark Diemers boekte zondag zijn tweede overwinning als speler van Hannover 96. Op bezoek bij titelkandidaat St. Pauli won de ploeg knap met 0-3. Diemers stond wederom negentig minuten op het veld, al was hij bij geen van de drie doelpunten betrokken. Zijn ploeg nam met de drie punten iets afstand van de degradatiestreep.

Waasland-Beveren - RWDM 1-0
Aliou Baldé: Basis, 69 minuten
Na twee eerdere invalbeurten maakte Aliou Baldé dit weekend zijn basisdebuut voor Waasland-Beveren. Dat deed de aanvaller op de rechtsbuiten positie, vanwaar hij twee keer goed gelanceerd kon worden. Eén keer kwam hij echter niet voorbij de keeper, terwijl hij de tweede poging naast schoot. Eerder ontving hij wel nog een gele kaart, zijn tweede in drie optredens voor de club die op het tweede niveau van België speelt. Baldé was al gewisseld toen zijn ploeg in de 89e minuut de enige treffer van de wedstrijd maakte en daarmee op de ranglijst op slechts twee punten van nummer twee RWDM kwam.

Overig
Francesco Antonucci (FC Volendam) en Christian Conteh (FC Dordrecht) kwamen dit weekend door de storm niet in actie. Robert Bozeník (Fortuna Düsseldorf) zat de gehele wedstrijd op de bank en Achraf El Bouchataoui (RKC Waalwijk) zat niet bij de wedstrijdselectie.

Lees meer over
Aliou Balde
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties