Huurlingen: Alleen Jansen weet te winnen met De Graafschap

Huurlingen: Alleen Jansen weet te winnen met De Graafschap

Feyenoord verhuurt dit seizoen weer diverse spelers aan clubs in binnen- en buitenland. FR12.nl volgt hun verrichtingen en komt wekelijks met een overzicht van hun prestaties. Deze week kwamen er niet veel huurlingen in actie en was Thijs Jansen de enige die drie punten wist te behalen.

SC Heerenveen - AZ 2-2
Patrik Wålemark: Basis, 75 minuten
De wedstrijd tussen SC Heerenveen en AZ van zondagmiddag pakte voor Feyenoord erg gunstig uit, omdat de ploeg uit Alkmaar niet verder kon inlopen met een 2-2 gelijkspel. Wålemark begon in de basis als linksbuiten, maar raakte verder niet betrokken bij één van de doelpunten. De Zweed staat nog altijd op slechts één doelpunt en twee assists.

De Graafschap - VVV Venlo 3-0
Thijs Jansen: Basis, 90 minuten
De Graafschap heeft voor de derde keer op rij weten te winnen. Nadat vorig weekend zowel FC Eindhoven als Jong PSV werden verslagen, behaalde Jansen vrijdagavond een clean sheet en waren doelpunten van Devin Haen, Jeffry Fortes en Ralf Seuntjes genoeg voor de overwinning.

PEC Zwolle - Vitesse 1-0
Ramon Hendriks: Basis, 86 minuten
De ellende is nog niet voorbij in Arnhem. Hendriks blijft met zijn club maar negatieve resultaten halen en staat op de laatste plek in de Eredivisie met slechts twaalf punten uit negentien wedstrijden. Zelf maakte de verdediger in Zwolle geen fouten, maar kon hij het enige tegendoelpunt van de wedstrijd niet voorkomen. Hendriks werd vlak voor het einde van de wedstrijd gewisseld.

Jong Ajax - FC Dordrecht 2-2
Antef Tsoungui: Basis, 69 minuten
Shiloh 't Zand: Basis, 84 minuten
Ilias Sebaoui: Basis, 84 minuten
Korede Osundina: Wissel, 13 minuten
Na de nederlaag van vorige week tegen Jong AZ is het FC Dordrecht wederom niet gelukt om de drie punten te pakken tegen een Jong Elftal. In Amsterdam kwamen de Feyenoord-huurlingen al snel op een 0-1 voorsprong, maar ook net zo snel keken de Schapenkoppen tegen een 2-1 achterstand aan. Ondanks een rode kaart voor Tsoungui werd in de 58ste minuut de gelijkmaker nog gevonden. Sebaoui viel weer positief op door een assist te geven bij het tweede doelpunt.

Overig
Bij Excelsior is Lennard Hartjes nog altijd geblesseerd en kon Mimeirhel benita wederom niet rekenen op een invalbeurt. Bij Neraysho Kasanwirjo (Rapid Wien) en Ezequiel Bullaude (Boca Juniors) staat de competitie nog altijd op pauze. Tidjany Touré kon bij de 1-0 overwinning van Gil Vicente niet rekenen op speelminuten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties