Hoop op uitsupporters in Rome: "Dat zou beloond moeten worden"

Hoop op uitsupporters in Rome: "Dat zou beloond moeten worden"

Het is een zekerheid dat Feyenoord in februari zal afreizen richting Rome om het in de tussenronde van de Europa League op te nemen tegen AS Roma. Toch blijft het wederom de vraag of Het Legioen ook welkom is in Rome. Afgelopen ontmoetingen in Stadio Olimpico was dit namelijk niet het geval, maar toch klinkt er na de sfeervolle uitwedstrijden hoop vanuit de supportersvereniging.

"We gaan kijken of we het voor elkaar kunnen krijgen", vertelt Kees Lau, voorzitter van FSV De Feijenoorder, tegenover het Algemeen Dagblad. "Het probleem ligt niet bij de burgemeester van Rome, maar bij de landelijke overheid in Italië. Hopelijk kan de UEFA ook invloed uitoefenen. De laatste tijd hebben de supporters van Feyenoord zich heel goed gedragen. Dat zou beloond moeten worden."

Onder andere afgelopen week in Schotland was het een enorme gezelligheid met Feyenoorders voorafgaand aan het duel met Celtic. "Het was een groot feest in Glasgow met 5000 fans." Naast de hoop op de steun van Het Legioen, hoopt Lau ook op een goed resultaat in Rome. "Maar goed, als je een paar keer hebt verloren, dan komt de eerste zege steeds dichterbij. Dat is een voetbalwetmatigheid."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties