Honderden supporters steunen Feyenoord in aanloop naar Klassieker

Honderden supporters steunen Feyenoord in aanloop naar Klassieker

Honderden Feyenoord-supporters hebben zaterdagmiddag op Varkenoord de ploeg aangemoedigd in aanloop naar de uitwedstrijd bij Ajax. Met gezang en vuurwerk staken zij de ploeg van trainer Arne Slot een hart onder de riem. Bij een overwinning vergroot de Rotterdammers de voorsprong op de nummer twee van de Eredivisie naar zes punten.

De laatste training van Feyenoord voor de Klassieker was openbaar, maar in een iets andere vorm dan de afgelopen edities gebruikelijk was. Supporters konden een kwartier Feyenoord aan het werk zien. Aansluitend vertrok het team van Arne Slot om besloten verder te trainen. De staf wilde graag nog één keer tactisch trainen voor Ajax-uit.

Quilindschy Hartman en Marcos López waren allebei een twijfelgeval voor De Klassieker, maar stonden gewoon op het trainingsveld. De verwachtingen zijn dan ook dat de beide linksbacks klaar zijn om in de basis te beginnen. Trainer Arne Slot heeft achterin voldoende mogelijkheden tot zijn beschikking. Gernot Trauner is ook fit genoeg om wederom in de basis te starten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties