''Hij is erin geslaagd om bij iedereen geliefd te zijn''

''Hij is erin geslaagd om bij iedereen geliefd te zijn''

Bij Feyenoord wordt er geen wanklank gehoord over algemeen directeur Dennis te Kloese. Journalist Arman Avsaroglu spreekt daarom van een unieke situatie in De Kuip. Het is niet vaak gebeurd dat men in Rotterdam positief is over een algemeen directeur.

''Hij is erin geslaagd om bij iedereen geliefd te zijn'', begint Avsaroglu in gesprek met de NOS. ''Dat is voor een algemeen directeur van Feyenoord zeldzaam. Dat is eigenlijk nog nooit voorgekomen. Dan is het zoeken naar een verklaring hoe hij dat heeft gedaan. Ik denk dat het begint omdat Te Kloese Feyenoord City heeft afgeblazen. Daar heeft hij zich heel populair mee gemaakt. Hij is uiteindelijk de man die de stekker eruit heeft getrokken. In de ogen van de supporters kan die voor een tijdje weinig meer fout doen."

''He tweede is dat hij zich heel voorzichtig opstelt'', vervolgt de Feyenoord-watcher. ''Hij is niet te veel in de media te vinden en dat vinden mensen ook wel fijn. Vaak heb je dat een algemeen directeur zich te veel gaat bemoeien met de voetbalkant. Dan denken mensen vaak 'ga nu eerst die club eens leiden'.'' Al was te Kloese daar afgelopen transferperiode ook nadrukkelijk mee bezig.

Technisch directeur Frank Arnesen moest zijn taken op doktersadvies neerleggen. ''Te Kloese heeft de technische zaken overgenomen. Er is veel tevredenheid over wat hij deze zomer heeft gedaan. Hij heeft goede spelers gehaald. Er zullen ook wel wat spelers bijzitten die minder gaan renderen, maar ik denk dat er binnen Rotterdam heel veel tevredenheid is over Te Kloese. Het is altijd de vraag hoe lang iemand dat kan volhouden, maar hij is heel goed begonnen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties