''Hij is een van mijn favoriete spelers in de Eredivisie''

''Hij is een van mijn favoriete spelers in de Eredivisie''

Tyrell Malacia werd bij Voetbal International genoemd als een van de uitblinkers bij Oranje in de wedstrijd tegen Wales, bij het Algemeen Dagblad werd hij als middelmaat weggezet en in De Telegraaf vertelt oud-Feyenoorder Regi Blinker wat hij van de vleugelverdediger vond.

"Tyrell is in mijn ogen bij uitstek een speler die op een WK in een toernooi kan groeien. Hij kent geen spanning, is altijd zichzelf en is overtuigd van zijn eigen kwaliteiten. Heerlijk om zo’n jongen in je selectie te hebben", zo vertelt Blinker, die hem na die lofzang een 6 gaf voor zijn prestatie in de wedstrijd. (Voetbal International gaf een 7, Algemeen Dagblad een 5,5).

Blinker geniet al langer van de linksback van Feyenoord. "Hij is een van mijn favoriete spelers in de Eredivisie en ik vraag me weleens af waar hij over drie jaar staat. Was alles goed tegen Wales? Nee, zijn laatste pass kan of moet beter, maar hij zorgt wel altijd voor dreiging.”

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties