"Hij heeft wel iets wat De Kuip in extase kan brengen"

"Hij heeft wel iets wat De Kuip in extase kan brengen"

Zaterdagochtend werd bekend dat Feyenoord een akkoord nadert met Anis Hadj Moussa. Hierbij hebben de Rotterdammers zowel Ajax als PSV afgetroefd in de race om de handtekening van de 22-jarige buitenspeler. Momenteel komt de international van Algerije op huurbasis uit voor Vitesse en moet hij aan het einde van dit seizoen worden overgenomen van Patro Eisden.

"Hij heeft wel specifieke kwaliteiten voor een buitenspeler", oordeelt Mario Been in Goedemorgen Eredivisie. "Ik denk wel dat het publiek in De Kuip kan genieten van hem. Feyenoord heeft wat problemen aan de rechterkant, alhoewel Minteh op dit moment in goede doen is. Ik denk niet dat hij nu heel snel in de basis zou staan, maar het is wel een speler voor een ploeg als Feyenoord, waar de ruimtes vaak heel klein zijn, om er doorheen te voetballen."

"Hij laat het wekelijks zien, maar heeft nog niet dusdanig potten kunnen breken dat Vitesse weg is uit de onderste zone", vervolgt de analist en voormalig trainer en speler van Feyenoord. "Maar hij is Algerijns international geworden en deze jongen heeft gewoon geweldige kwaliteiten. Ook gister tegen AZ had hij bepaalde momenten waarbij je niet weet of je in moet stappen of voor je moet houden. Hij heeft dan toch het vermogen dat hij nog een kap heeft om zichzelf vrij te spelen. Het is iemand waar ik als voetballiefhebber voor naar het stadion ga."

Arne Slot heeft zich vaak uitgesproken dat Feyenoord spelers voor de bovenkant moet halen. Een buitenspeler van Vitesse klinkt niet als zo’n type speler. "Het is natuurlijk ook op dit moment de discussie met de buitenspelers. Is dat allemaal goed genoeg om Feyenoord beter te maken? Dit is wel een speler die jong is en nog kan groeien. Hij heeft wel iets wat De Kuip in extase kan brengen, omdat hij fantastisch kan voetballen." Hans Kraay jr. ziet echter nog wel een verbeterpunt voor Moussa. "Hij moet wel doelpunten gaan maken. Hij heeft alleen een keer acht goals gemaakt in de derde divisie van België."

Moussa is een goede versterking voor Feyenoord
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties