Het Legioen massaal aanwezig bij laatste training voor De Klassieker

Het Legioen massaal aanwezig bij laatste training voor De Klassieker

Zoals ieder jaar gebeurt voor de wedstrijd tegen Ajax, trainde Feyenoord vandaag openbaar voor Het Legioen. Op een bewolkt Varkenoord waren de supporters massaal aanwezig om de selectie van Arne Slot het laatste zetje in de rug te geven. Komende nacht slaapt het elftal gezamenlijk in een hotel, waarna de Rotterdammers morgen vertrekken naar de hoofdstad voor de aftrap om 14:30 uur.

Al snel na de wedstrijd van Feyenoord Onder 21 (2-2) begon het eerste elftal van de Rotterdammers om 15:30 uur aan de openbare training. Slot gaf vrijdagmiddag op de persconferentie al aan uit te kijken naar het uitzwaaimoment en vertelde dat iedereen welkom is om zijn selectie te steunen. Het voordeel voor Feyenoord is dat er nu op dinsdag in de Champions League gespeeld is, en er de afgelopen dagen voldoende mogelijkheden waren om inhoudelijk te trainen. Vorig seizoen verliep dit iets anders. "Vorig jaar was er wel een klein beetje discussie, want toen hadden wij de donderdag gespeeld en wilde wij de zaterdag gebruiken voor nog wat dingen in drukzetten, maar op een openbare training is dat niet zo handig."

Op de training van zaterdagmiddag is ook Gernot Trauner weer aanwezig, hij ontbrak bij de groepstraining van afgelopen vrijdag wegens ziekte. Ook Ayase Ueda lijkt geen last te hebben van zijn eerste groepstraining sinds zijn blessure en kan vandaag weer gewoon deelnemen aan de openbare training. Het is nog afwachten of Slot de Japanner morgen ook opneemt in de wedstrijdselectie.

043d090e 8dae 4f96 91e0 44de8087da61
Het Legioen massaal aanwezig bij laatste training voor De Klassieker
670dab3f 06dd 49de b050 b052cb8a6049

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties