''Het is indrukwekkend hoe zij het hele seizoen al spelen''

''Het is indrukwekkend hoe zij het hele seizoen al spelen''

Voor Feyenoord staat zondag de volgende topper alweer op het programma. De huidige nummer twee komt dan op bezoek in De Kuip. PSV kijkt uit naar de wedstrijd en heeft veel respect voor de Europese campagne van Feyenoord.

''Het is indrukwekkend hoe zij het hele seizoen al spelen'', vertelt PSV-trainer Roger Schmidt in gesprek met het Eindhovens Dagblad. ''Ze hebben een goed gebalanceerd team en een prima coach die vaak met dezelfde elf kan spelen, omdat de spelers ook fit zijn. Dat ze dit bereiken, is geen toeval. Feyenoord heeft een goed team en ons wacht zondag een moeilijke wedstrijd. Voor hen is het een uitdaging om weer te herstellen, maar wij hebben ze zelf het goede voorbeeld gegeven met de bekerfinale. Hoe dan ook, wordt het een ongekend interessante ontmoeting.''

PSV heeft goede hoop in De Kuip te kunnen winnen. ''Wij gaan voor de kans om kampioen te worden en voor Feyenoord is de wedstrijd belangrijk omdat zij nog tweede willen worden. Ondanks een aantal fysieke problemen in onze ploeg hebben wij vertrouwen. We hebben eerder dit seizoen laten zien dat we dit soort wedstrijden tot een goed eind kunnen brengen en anderen stonden op op het moment dat we blessures hadden. Natuurlijk was het prettiger geweest als dat aantal lager was geweest.''

Blessures
PSV kampt in aanloop naar de wedstrijd tegen Feyenoord met diverse blessures. Noni Madueke en Mario Götze keren wel weer terug in de selectie. Verder is André Ramalho een twijfelgeval. Ryan Thomas, Phillipp Mwene, Yorbe Vertessen, Olivier Boscagli, Carlos Vinícius en Armando Obispo zijn er op zeker niet bij in De Kuip. Het duel begint zondag om 16:45 uur en staat onder leiding van Serdar Gözübüyük.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties