"Het is heel bijzonder en het zegt heel veel over Quilindschy"

"Het is heel bijzonder en het zegt heel veel over Quilindschy"

Maandagmiddag heeft Quilindschy Hartman wederom laten zien wat hem naast een goede voetballer nog een veel mooier mens maakt. Via Stichting Ambulance Wens ging een Feyenoord-supporter haar laatste wens in vervulling om nog één keer naar onze mooie Kuip te kunnen. Hartman kreeg dit nieuws ook mee en wilde met een klein gebaar de dag van deze mevrouw graag nog mooier maken.

"Terwijl wij voor De Kuip over de stoep reden, werd ons de pas afgesneden door een dure auto", schrijft Jan van Geffen, vrijwilliger bij Stiching Ambulance Wens, op X. "Quilindschy Hartman had ons zien rijden en maakte graag tijd voor onze patiënt. Hij hoefde het niet, maar deed het wel. Een voetballer met een groot hart voor zijn fans." Op de persconferentie kwam het moment ook ter sprake en reageerde Arne Slot: "Het is heel bijzonder en het heel veel over Quilindschy."

"Maar ik denk dat deze groep heel vaak is uitgeblonken in menselijkheid", gaat de trainer van Feyenoord verder. "Als het gaat om het organiseren van het kerstdiner of de iftar. En op alle andere momenten, het is natuurlijk zo’n grote club met zo’n fanatieke aanhang, dat wij best vaak momenten in het seizoen hebben dat mensen de laatste wens hebben om nog één keer langs ons trainingsveld aanwezig te zijn. Als je ziet hoe die jongens dan het gesprek aan gaan met mensen die in zo’n moeilijk fase van hun leven zitten, dan zie ik heel vaak dat wij hele bijzondere persoonlijkheden hebben."

Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties