Herstel voetblessure Bijlow verloopt voorspoedig

Herstel voetblessure Bijlow verloopt voorspoedig

Het herstel van Justin Bijlow zijn verloopt voorspoedig. De 24-jarige doelman ging afgelopen maart onder het mes vanwege een voetblessure. Bijlow maakt de laatste weken enorme stappen in zijn fysieke ontwikkeling. Feyenoord sluit niet uit dat Bijlow tot de wedstrijdselectie kan behoren voor de finale tegen AS Roma.

''Bijlow was afgeschreven voor dit seizoen, maar hij had misschien de laatste competitiewedstrijd kunnen halen als hij alles op alles had gezet'', vertelt Feyenoord-watcher Mikos Gouka in het Algemeen Dagblad. ''Nu met de finale in zicht is Bijlow fitter en fitter aan het worden. Het is niet zo dat hij al voluit meetraint met de selectie. Slot vertelde wel dat Bijlow erg vooruit gaat, maar we leggen er geen druk op.''

Plaatsnemen op de bank tijdens de Conference League finale is een reële doelstelling voor Bijlow. ''Ze sluiten niet uit dat Bijlow bij de wedstrijdselectie zou kunnen zitten, maar eerst willen ze dat hij volledig met de groep gaat meetrainen zonder dat Bijlow daar druk bij voelt. Dat is niet uitgesloten, want die periode is nog best lang. Hij is goed op weg om dat te halen.'' Feyenoord gaat Bijlow testen tijdens het trainingskamp in Portugal.

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties