Hendrix: "Denk dat dit gewoon een harde les moet zijn"

Hendrix: "Denk dat dit gewoon een harde les moet zijn"

Jorrit Hendrix was zondagmiddag niet tevreden met het optreden van Feyenoord tegen FC Twente. Ondanks dat de 1-2 nederlaag voor de ranglijst niets meer uitmaakte, zag hij het wel als een slechte generale voor de finale van de Conference League tegen AS Roma.

"Toch wel kloten", beschreef Hendrix zijn gevoel na de wedstrijd tegenover Feyenoord Media. "Verliezen is nooit leuk, zeker niet thuis voor eigen publiek. Zo'n laatste speeldag wil je gewoon goed afsluiten, zeker met het oog op de finale." Het leek er wellicht op dat die finale al te veel in de hoofden van de Feyenoorders speelde, maar daar was volgens Hendrix geen sprake van. "Dat is geen excuus."

"Ik denk dat het gewoon een harde les moet zijn, dat het in de finale anders moet", vervolgde de middenvelder, die een verklaring zocht voor de teleurstellende wedstrijd. "Misschien zat het in het koppie. Het oogde allemaal wat vermoeider en wat trager vandaag, terwijl we er fysiek gewoon goed op staan. Het is moeilijk om de vinger op de zere plek te leggen, maar geloof me dat we er in de finale gewoon fris, fruitig en scherp zullen staan."

Finale
Hoe die finale bij Hendrix zelf leeft? "Ik ben nog niet aan het aftellen, maar die datum zit wel in je hoofd ja. Waar ik het meest naar uitkijk? Hopelijk dat we na de wedstrijd met die beker op het veld staan. De hele beleving, de atmosfeer, de reis ernaartoe met de supporters; dat is een unieke beleving die je niet vaak meemaakt in je carrière."

Lees meer over
Jorrit Hendrix
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties