Hendriks sluit na lange blessure aan bij groepstraining FC Utrecht

Hendriks sluit na lange blessure aan bij groepstraining FC Utrecht

Ramon Hendriks heeft maandag een mooie mijlpaal bereikt in zijn lange revalidatie. De door Feyenoord verhuurde verdediger stond namelijk voor het eerst op het trainingsveld bij FC Utrecht, waar hij de groepstraining meedeed.

Hendriks werd afgelopen zomer verhuurd aan FC Utrecht, maar liep kort na die deal een kruisbandblessure op. Enkele maanden terug begon hij zijn revalidatie op het trainingsveld van Feyenoord en maandag sloot hij dus voor het eerst aan bij Utrecht zelf. Wanneer hij weer inzetbaar is voor de nummer acht van de Eredivisie, is nog de vraag.

Bij Feyenoord zat Hendriks al enkele jaren tegen het eerste elftal aan, maar verder dan elf wedstrijden in het eerste kwam hij nog niet. Zijn verhuur aan FC Utrecht was een mooie kans om zich in de kijker te spelen en zijn blessure kwam dan ook op een erg vervelend moment. Overigens heeft Utrecht een optie tot koop, waarbij Feyenoord weer een terugkoopoptie zou hebben. Op dit moment ligt hij nog tot medio 2025 vast in De Kuip.

Lees meer over
Ramon Hendriks
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties