Hendriks: ''Keuze om hier te blijven is een goede keus geweest''

Hendriks: ''Keuze om hier te blijven is een goede keus geweest''

Feyenoord speelde, begrijpelijk genoeg, een plichtmatige wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, maar toch waren er wel wat spelers die opvielen door hun goede spel. Een van hen was Ramon Hendriks en hij blikte voor de camera van RTV Rijnmond terug op de wedstrijd. De verdediger komt nauwelijks voor in de plannen van trainer Arne Slot, maar besloot toch om niet verhuurd te worden.

"Ik denk dat elke minuut dat je in de basis speelt een kans is en zo heb ik ook naar deze wedstrijd toegeleefd", aldus Hendriks, die in de eerste helft linksachter was, maar in de tweede helft als centrale verdediger ingezet werd. "Als je op verschillende posities speelt in een wedstrijd is het altijd zoeken waar je moet lopen en welke opties je hebt. De eerste helft was het zoeken als linksback, alhoewel ik daar wel heb getraind de laatste tijd. Centraal heb ik wat meer gespeeld in mijn carrière en dan weet je wat meer wat je moet doen."

Zoals gezegd heeft de verdediger zich niet laten verhuren. Is dat omdat hij nu ook beter wordt dankzij de trainingen? "Ja, dat kan ik zeker zeggen. Ik heb hele goede trainingen gehad. Het is tactisch en technisch van heel hoog niveau", zo vervolgt Hendriks. "De keuze was om hier te blijven en mezelf te ontwikkelen op de training. Dat is een goede keus geweest."

Lees meer over
Ramon Hendriks
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties