Heerenveen past kaartverkoop aan om Feyenoorders te weren

Heerenveen past kaartverkoop aan om Feyenoorders te weren

Afgelopen jaren bevonden zich veel Feyenoorders tussen het thuispubliek tijdens de wedstrijden tegen sc Heerenveen. Dit leidde tot frustratie bij de Friezen. Voor de aankomende kwartfinale van de beker, waar sc Heerenveen en Feyenoord elkaar wederom treffen, worden dan ook maatregelen getroffen.

De wedstrijd is voor het thuispubliek alleen toegankelijk als er dit seizoen minstens één thuisduel is bezocht, al tellen de thuiswedstrijden tegen SC Cambuur, RKC Waalwijk en Ajax in deze rekensom niet mee. Uiteindelijk zullen de thuistribunes tijdens de wedstrijd alleen toegankelijk zijn voor seizoenkaarthouders en clubkaarthouders van sc Heerenveen.

In een poging om Feyenoordsupporters van de thuistribunes te weren zullen de kaarten niet overdraagbaar zijn. De oplossing om het uitvak in het Abe Lenstra stadion eenmalig uit te breiden is geen optie. Feyenoord hoort de komende dagen hoeveel kaarten het ontvangt voor het uitvak. Afgelopen zondag waren er 1.250 supporters van de Rotterdamse club aanwezig in het uitvak.

Lees meer over
sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties