Hartman zondag niet inzetbaar; Wålemark twijfelgeval

Hartman zondag niet inzetbaar; Wålemark twijfelgeval

Feyenoord kan zondag niet beschikken over Quilindschy Hartman. De 20-jarige linksback is ziek en reist daardoor niet mee naar Nijmegen met de ploeg van trainer Arne Slot.

''Hartman is begin van de week ziek geworden en Patrik Wålemark is ziek teruggekomen'', vertelt Slot op de persconferentie. ''Die stonden vandaag niet op het trainingsveld. Hartman is er zondag niet bij. Patrick heeft zich vanmorgen ziek gemeld, dus het zal moeten blijken hoe dat eruit gaat zien.''

Feyenoord kan verder beschikken over een fitte groep in aanloop naar de uitwedstrijd tegen N.E.C. Orkun Kökcü is er ook gewoon bij. De middenvelder kwam eerder terug vanuit Turkije vanwege een blessure, maar die bleek uiteindelijk mee te vallen.

Oussama Tannane
Feyenoord gaat rekening moeten houden met Oussama Tannane. De middenvelder is hersteld van ziekte en start als nummer tien tegen de Rotterdammers. Trainer Rogier Meijer kan niet beschikken over oud-Feyenoorder Philippe Sandler. De verdediger liep vlak voor zijn debuut een hamstringblessure op.

Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties