Hartman wint met Jong Oranje van Jong Noorwegen

In de voorbereiding op het EK van eind juni heeft Jong Oranje gewonnen van Jong Noorwegen. Quilindschy Hartman speelde de volledige negentig minuten en is fit uit de wedstrijd gekomen. De wedstrijd eindigde in een 3-0 overwinning voor Nederland.

Al na zes minuten stonden de beloften van het Nederlands elftal op een 2-0 voorsprong. Bij de eerste twee doelpunten had ook Hartman een belangrijk aandeel. In de tweede helft maakte Ludovit Reis het derde doelpunt voor Nederland. Aanstaande maandag om 14:00 uur sluit Jong Oranje het trainingskamp in Spanje af met een wedstrijd tegen Tsjechië Onder 21.