Hartman steunt Feyenoord: ''Ik zal er zeker zijn in de kleedkamer''

Hartman steunt Feyenoord: ''Ik zal er zeker zijn in de kleedkamer''

Quilindschy Hartman blijft nauw betrokken bij het eerste elftal van Feyenoord. De verwachting is dat de linksback het kalenderjaar 2024 niet meer in actie komt vanwege een zware knieblessure. Hartman was zaterdagmiddag aanwezig op het trainingscomplex 1908 om de ploeg van trainer Arne Slot te steunen en zal zondagavond ook aanwezig zijn in De Kuip.

"Boys, ik wil jullie heel veel succes wensen vandaag in de bekerfinale," vertelt Hartman in een videoboodschap. "We hebben super hard gewerkt om überhaupt zo'n wedstrijd te mogen spelen. Een finale is natuurlijk het allermooiste om te spelen. Ik baal er heel erg van dat ik niet met jullie kan strijden op het veld. Dat gif wat jullie vandaag nodig hebben, kan ik jullie niet geven.''

Hartman heeft veel vertrouwen in zijn teamgenoten en rekent dan ook op een overwinning tegen NEC Nijmegen. "Ik weet zeker dat jullie ook zonder mij genoeg gif in het team hebben en genoeg energie erin kunnen leggen om deze wedstrijd te winnen. Ik zal er zeker zijn in de kleedkamer en daarna op de tribune om jullie aan te moedigen en steunen waar nodig."

In De Kuip zullen minimaal 17.400 supporters van Feyenoord aanwezig zijn, waar Hartman een beroep op doet. "Ik wens ook alle supporters vandaag veel plezier in het stadion, geniet ervan. Het komt niet vaak voor dat we een finale mogen spelen, probeer ons te helpen om ons naar deze overwinning toe te schreeuwen. Ik zie jullie in De Kuip!"

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties