Hartman over Di María: ''Van tevoren wel aan zien komen''

Hartman over Di María: ''Van tevoren wel aan zien komen''

Quilindschy Hartman heeft een uitstekende wedstrijd gespeeld tegen SL Benfica. Zondagmiddag stond de talentvolle linksback oog in oog met Ángel Di María, die onlangs wereldkampioen is geworden met Argentinië. Hartman besefte dat hij de duels kon winnen op basis van inzet

''Ik denk dat de wereldkampioen in een oefenwedstrijd weinig zin heeft om achter mij aan te gaan, dus dit wist ik'', vertelt Hartman in gesprek met Voetbal International. ''Ik had het van tevoren wel aan zien komen. Je kijkt er wel naar uit om tegen zulke spelers te spelen. Ik vind dat ik een goede wedstrijd heb gespeeld en fel was, maar dit moet de standaard worden in plaats van dat ik hier mag komen omdat ik goed heb gespeeld'', doelt Hartman dat hij werd uitgekozen om de journalisten te woord te staan tijdens de persconferentie.

De voorbereiding heeft duidelijk gemaakt dat Feyenoord niet van plan is om iets aan het toeval over te laten. De Rotterdammers zijn kampioen van Nederland en moeten hard blijven werken om nieuwe doelen te behalen. ''Als we een goede intensiteit halen, kunnen we van goede tegenstanders winnen. We verloren van Hoffenheim, toen we een lagere intensiteit hadden. Vorig jaar hebben we veel wedstrijden met één goal gewonnen, dus we moeten niet denken: we gaan lekker voetballen. We zijn nog niet goed genoeg om zulke teams weg te spelen, dus we moesten volle bak geven.''

Het nieuwe doel van Feyenoord is dan ook duidelijk ''We hebben het erover gehad dat je na een kampioenschap vaak verslapping ziet, maar daar moet je voor waken. Je moet de titel aanvallen in plaats van verdedigen. Voor mijn gevoel zijn we er klaar voor. Als je het aan mij vraagt, zijn alle dingen duidelijk. Wat en hoe we het willen doen en met welke intensiteit, dus ik denk dat we er klaar voor zijn.'' Feyenoord kan aanstaande vrijdag tegen PSV de eerste prijs van het seizoen winnen.

Hartman over Di María: ''Van tevoren wel aan zien komen''
Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties