Hartman niet tevreden met rating in FC24: ''Ze letten niet op''

Quilindschy Hartman is niet tevreden met de rating die hij heeft in het nieuwe seizoen van FC24 (voorheen FIFA). De makers van het voetbalspel hebben de linksback van Feyenoord beoordeeld met een 72, en dat is in de ogen van de Feyenoorder niet hoog genoeg.

''Ik ben niet helemaal tevreden, moet ik zeggen'', vertelt Hartman in gesprek met ESPN, die op een evenement FC24 mag testen. ''Ik ben 72, Hancko is 80. Wieffer is 76, het is niet helemaal goed gegaan. Vorig jaar was ik 60, nu 72. Hopelijk misschien in de winter een upgrade en dan volgend jaar richting de 80.''

Wie de beoordelingen geeft, is voor Hartman niet duidelijk. ''Ik heb geen idee, maar volgens mij letten ze niet op. Nederlands Elftal, Champions League. Kampioen met Feyenoord en dan ben je gewoon 72, dat is natuurlijk niet best'', lacht de verdediger.

Hartman is regelmatig aan het gamen rondom trainingen en wedstrijden van Feyenoord. ''Ik ben niet vaak buiten te vinden, ik ben vaak thuis. Dan game ik misschien wel wat meer dan normaal. Ik maak er wel een gewoonte van, ja, ik hou er wel van en denk wel anderhalf uur per dag.''

Mats Wieffer is wel tevreden met zijn beoordeling. "76, op zich ben ik daar wel tevreden mee. Vorig jaar had ik 64, zag ik net. 12 omhoog vind ik dan wel een vrij goede verbetering", zegt de middenvelder, die aangeeft dat hij op dit moment niet bezig is met het nieuwe spel FC24.

Ratings Feyenoord in FC24

Keepers
Justin Bijlow (78), Timon Wellenreuther (72), Kostas Lamprou (68).

Verdedigers
Dávid Hancko (80), Lutsharel Geertruida (79), Gernot Trauner (79), Bart Nieuwkoop (73), Quilindschy Hartman (72), Marcos López (70), Thomas Beelen (67).

Middenvelders
Mats Wieffer (76), Ramiz Zerrouki (76), Ondrej Lingr (75), Quinten Timber (74), Calvin Stengs (73), Thomas van den Belt (70), Antoni Milambo (63), Mike Kleijn (60).

Aanvallers
Santiago Giménez (78), Igor Paixão (77), Luka Ivanusec (76), Ayase Ueda (73), Alireza Jahanbakhsh (73), Javairô Dilrosun (73), Yankuba Minteh (65).

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties