'Hartman niet inzetbaar tegen Osasuna'

'Hartman niet inzetbaar tegen Osasuna'

Quilindschy Hartman is vandaag niet inzetbaar voor Feyenoord. De linksback heeft een blessure opgelopen aan zijn hamstring en wordt uit voorzorg aan de kant gehouden, zo meldt Feyenoord Youth Watcher op Twitter.

De verwachtingen zijn dat Hartman in de loop van de week weer gaat meetrainen met Feyenoord. Zijn blessure lijkt niet al te ernstig. Voor Arne Slot een grote opluchting aangezien de trainer nog niet beschikt over een andere linksback in de selectie.

Mike Kleijn is er ook niet bij vandaag bij Feyenoord. De linkspoot kon de oefenwedstrijd voor Onder 21 niet volledig uitspelen. De beloften speelden met 3-3 gelijk VV Goes. Aliou Baldé was twee keer trefzeker voor Onder 21 en er werd een eigen doelpunt gemaakt.

Orkun Kökcü zit ook niet in de wedstrijdselectie. De middenvelder is zo goed als zeker ook volgende week niet van de partij. Feyenoord neemt het dan voor de Eredivisie op tegen Vitesse. Gernot Trauner heeft de afgelopen dagen weer volledig meegetraind en wil tegen Osasuna minuten maken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties