Hartman: ''Het gaat zo snel allemaal, een soort achtbaan''

Hartman: ''Het gaat zo snel allemaal, een soort achtbaan''

Quilindschy Hartman speelde de eerste helft mee met Feyenoord in de oefenwedstrijd tegen RC Strasbourg en deed dat niet onverdienstelijk. De wedstrijd werd met 1-0 gewonnen, maar de vraag is hoe belangrijk dat eigenlijk was.

"Dat is lastig te zeggen. Het was een sterke tegenstander, ze waren fysiek vrij goed. Vorig jaar zijn ze geloof ik zesde geworden. Dit jaar hebben ze het iets lastiger, maar het blijft wel een taaie tegenstander. Het is allereerst altijd goed wanneer je wint, maar het is lastig om te zeggen wat voor waarde je daar aan moet hechten", aldus Hartman voor de camera van ESPN.

Feyenoord sloot het eerste deel van de competitie af als herfstkampioen. De Rotterdammers zouden die eerste plaats natuurlijk vast willen houden. De vraag is alleen hoe reëel dat is. "We zijn pas net begonnen, veertien wedstrijden, maar we hebben wel bewezen dat we op die plek kunnen staan. Ik denk niet dat we er bang voor moeten zijn om er echt voor te gaan, want je moet altijd voor het hoogst haalbare gaan en dat is altijd nummer 1. We praten er niet over, we proberen van week tot week te kijken en elke wedstrijd te winnen."

Hartman heeft nog geen tijd gehad om stil te staan bij zijn stormachtige ontwikkeling. "Het gaat zo snel allemaal, een soort achtbaan. Je leeft er gewoon in, dus je beseft het niet echt, speelt gewoon je wedstrijden en je doet gewoon je ding", zo vertelt de verdediger, die ook nog ingaat op zijn verbeterpunten. "Dat ik stabieler word, ook zonder bal betrouwbaar ben. Ik denk dat het aan de bal vaak wel goed is. Zaken als ruimtes in mijn rug, 1-tegen-1 duels, dat kan nog beter bij mij."

Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties