Hartman gaat spelen met rugnummer 5

Hartman gaat spelen met rugnummer 5

Quilindschy Hartman maakt een uitstekende ontwikkeling door bij Feyenoord. De Rotterdammers belonen de 21-jarige linksback daarom met een nieuw rugnummer. Hartman gaat de rest van het seizoen spelen met rugnummer 5.

Dit meldt 1908.nl. Hartman speelde zijn wedstrijden in het shirt van Feyenoord eerst met rugnummer 19. Na zijn optreden afgelopen zondag tegen Ajax regent het complimenten voor de Feyenoorder. ''Hartman zien we over een paar maanden terug in het Nederlands elftal, honderd procent'', vertelde Wesley Sneijder gisterenavond in Veronica Offside.

De actie van Hartman, die uiteindelijk een doelpunt opleverde voor Feyenoord, was er een om van te smullen. ''Dat was wel een geweldige actie van Hartman. Die is geweldig. Die was voor mij de Man of the Match'', aldus de record international. Hartman heeft bij Feyenoord een doorlopend contract tot medio 2025.

Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties