Hartman brengt goed nieuws: "Zie jullie woensdag"

Hartman brengt goed nieuws: "Zie jullie woensdag"

Voor de tweede keer dit seizoen heeft Quilindschy Hartman het veld vroegtijdig moeten verlaten met een blessure. De linksback van Feyenoord kreeg een tik op zijn been van aanvoerder Marco van Ginkel en moest, na de nodige overleg met de medische staf, de wedstrijd na 41 minuten beëindigen.

Hartman leek vooral last te hebben van zijn linkerscheenbeen en met oog op het drukke programma van de komende weken tegen PSV, FC Twente en AZ is het dus goed nieuws dat de verdediger geen erge blessure heeft opgelopen, zo liet hij zelf weten via Instagram. "Het was nipt, maar iets waarop we kunnen voortbouwen", doelt de linksback op de 1-2 overwinning. "Met mij gaat het goed, zie jullie woensdag!"

Trainer Arne Slot houdt nog een slag om de arm tijdens de persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen Vitesse. ''Ik begreep van hemzelf dat het om een beknelde zenuw ging'', legt Slot uit. ''Normaal gesproken moet dat maandag weer beter zijn en moet het over zijn om woensdag weer te kunnen spelen. Dat moeten we dus nog afwachten.''

Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties