Hartjes van held naar schlemiel in bekerwedstrijd Roda JC

Lennard Hartjes heeft zijn eerste doelpunt gemaakt voor Roda JC. De huurling van Feyenoord leek daardoor de held van de avond te worden in de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo. De 19-jarige middenvelder maakte de 2-2 tien minuten voor tijd en dwong met zijn doelpunt een verlenging af.

Voor Hartjes ging het echter mis in de spannende strafschoppenserie. De middenvelder wist de achtste Roda JC-penalty niet te benutten en werd daardoor de schlemiel van de avond. Daardoor dringt Heracles Almelo door tot de tweede ronde van het bekertoernooi.

Voor Feyenoord begint het bekertoernooi in januari 2023. De Rotterdammers stromen vanwege het spelen van Europees voetbal in tijdens de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker. De eerste wedstrijd wordt gespeeld op 10, 11 of 12 januari. Zaterdag 22 oktober om 23:00 uur staat de loting op de agenda.