'Hartjes kiest voor overstap naar Excelsior'

'Hartjes kiest voor overstap naar Excelsior'

Lennard Hartjes gaat de overstap maken naar Excelsior. De middenvelder van Feyenoord heeft zijn keuze gemaakt en gaat maandag tekenen bij de Kralingers. Hartjes wordt verhuurd zonder koopoptie, zo meldt 1908.nl.

PEC Zwolle had eerder ook een akkoord bereikt met Feyenoord over een huurovereenkomst, maar Hartjes zag trainer Dirk Schreuder vertrekken en begon daardoor te twijfelen. Uiteindelijk vonden de Zwollenaren dat het te lang duurde en trokken ze de stekker uit de deal. Afgelopen weekend bereikten Excelsior en Feyenoord een overeenkomst en kiest Hartjes voor het plan van trainer Marinus Dijkhuizen.

Naast Hartjes is de kans groot dat ook Mimeirhel Benita op huurbasis vertrekt naar Excelsior. De rechtsback van Feyenoord ziet een tijdelijke overstap naar de Kralingers zitten. De Rotterdammers geven groen licht wanneer er meer duidelijkheid is over de toekomst van Lutsharel Geertruida en Marcus Holmgren Pedersen. Benita draait daardoor voorlopig nog de voorbereiding mee met de ploeg van trainer Arne Slot.

Lees meer over
Lennard Hartjes
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties