'Hannover 96 kan vraagprijs Feyenoord voor Diemers niet betalen'

'Hannover 96 kan vraagprijs Feyenoord voor Diemers niet betalen'

Hannover 96 zal Mark Diemers waarschijnlijk niet definitief overnemen van Feyenoord. Dat meldde het Duitse BILD maandagochtend. De club zou graag verder willen met de gehuurde middenvelder, maar kan de door Feyenoord gevraagde transfersom niet betalen. Om welk bedrag het gaat, is niet genoemd.

En dus zou Diemers volgens de Duitse krant in de zomer terugkeren naar Feyenoord, waar hij nog een contract heeft tot medio 2023. Eerder deze week gaf technisch directeur Marcus Mann namens Hannover nog aan dat de club graag door wilde met Diemers en dat zijn toekomst 'nog open' stond. Daar zou inmiddels dus verandering in zijn gekomen.

Nadat hij in zijn eerste seizoen bij Feyenoord veelal basisspeler was, was zijn rol na de komst van Arne Slot aanzienlijk afgenomen. In de winter werd daarom een oplossing gevonden in een verhuur aan Hannover 96. In de 2. Bundesliga speelde hij op één wedstrijd na (door een coronabesmetting) alle wedstrijden, vrijwel altijd als basisspeler. Dit weekend speelde Diemers zijn laatste wedstrijd van het seizoen. Met Hannover eindigde hij op plek elf.

Lees meer over
Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties