Hancko: ''Veel geruchten, maar geen concrete aanbiedingen''

Hancko: ''Veel geruchten, maar geen concrete aanbiedingen''

Dávid Hancko heeft een ijzersterk debuutjaar achter de rug bij Feyenoord. De Slowaak blonk in het kampioensjaar uit achterin bij de Rotterdammers. De 25-jarige verdediger werd dan ook in verband gebracht met onder andere Newcastle United en SSC Napoli, maar op dit moment heeft geen enkele club concrete interesse getoond.

"Er waren inderdaad een paar geruchten, en natuurlijk heb ik daar ook over gehoord'', vertelt Hancko in gesprek met ESPN. ''Tot nu toe heb ik echter geen aanbiedingen ontvangen. Er zijn veel geruchten, maar geen concrete aanbiedingen, dus op dit moment richt ik me daar niet op. Ik ben nu hier en ik ben klaar om hard te werken om beter te worden. Daar focus ik me nu op."

Oefenwedstrijd
Feyenoord slaagde er zaterdagmiddag niet in om te winnen van Royale Union Saint-Gilloise. Hancko ziet het als een positief punt dat Feyenoord een clean sheet heeft weten te behouden, maar erkent ook dat er nog genoeg ruimte is voor verbetering tijdens de voorbereiding. ''Het was een lastige wedstrijd. Ze stonden vorig jaar in de kwartfinale van de Europa League, dus het was een goede ploeg met goede spelers. Ze speelden in een goed systeem.''

''Voor ons was het belangrijk dat we geen tegendoelpunt kregen en dat is voor ons cruciaal komend seizoen'', vult de Slowaak aan in gesprek met RTV Rijnmond. ''Natuurlijk willen we meer kansen creëren en doelpunten maken, maar we zitten nog in de voorbereiding en moeten nieuwe spelers inpassen. We zijn fit en op de goede weg. Vandaag hebben we ook gezien dat we ons nog kunnen verbeteren.''

Kampioensjaar
Hancko beseft dat er niet meer naar het afgelopen seizoen gekeken moet worden. "Het was geweldig. Iedereen op vakantie feliciteerde me. Aan het einde was ik teleurgesteld dat het seizoen voorbij was. Als je nu naar de stand kijkt, staat iedereen weer op nul. We moeten opnieuw beginnen, maar dat is het mooie aan voetbal. Nu moeten we er weer vol voor gaan. Ik denk niet meer aan vorig jaar. Nu moeten we opnieuw presteren."

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties