Hancko niet in wedstrijdselectie; Pedersen speelt gelijk

Hancko niet in wedstrijdselectie; Pedersen speelt gelijk

Dávid Hancko geniet al enkele dagen van zijn vakantie. De centrale verdediger van Feyenoord maakte geen onderdeel uit van de wedstrijdselectie van Slowakije voor de vriendschappelijke interland tegen Chili van zondagmiddag.

Eerder werd al duidelijk dat Feyenoord Orkun Kökcü toestemming had gegeven om één interland te spelen. Mogelijk is dat bij Hancko ook het geval. Afgelopen week was de Slowaak nog trefzeker tegen Montenegro. Zonder Hancko werd er met 0-0 gelijkgespeeld tegen Chili.

Marcus Holmgren Pedersen heeft wel twee oefenwedstrijden achter de rug. De Noor speelde zondagmiddag een uur mee met Noorwegen tegen Finland. De rechtsback van Feyenoord begon in de basis. Fredrik André Bjørkan was de gehele wedstrijd bankzitter in het duel dat in een 1-1 gelijkspel eindigde.

Marcos López
De linksback van Feyenoord heeft vannacht als invaller van Peru gewonnen van Bolivia. Marcos López begon op de bank en kwam na een uur spelen in het veld voor Paola Reyna. De oefeninterland eindige in een 1-0 overwinning voor Peru. Afgelopen donderdag speelde López nog negentig minuten mee in de met 1-0 gewonnen oefeninterland tegen Paraguay.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties