Hancko in de basis tijdens cruciale clash tegen Roemenië

Hancko in de basis tijdens cruciale clash tegen Roemenië

David Hancko begint wederom in de basis bij Slowakije. De verdediger van Feyenoord was een twijfelgeval voor het cruciale duel van woensdagavond tegen Roemenië. De 26-jarige Hancko is fit genoeg om vanaf de aftrap te beginnen. Het duel vindt plaats in het Deutsche Bank Park, gelegen in Frankfurt, en begint om 18:00 uur.

Slowakije, België, Roemenië en Oekraïne wachten een ongekend spannende slotduels in Groep E. Na twee wedstrijden staan alle vier de landen op drie punten en is dus alles nog mogelijk. Zoals bekend gaan de eerste twee door naar de achtste finales en plaatsen ook de vier beste nummers drie zich voor de volgende ronde van het eindtoernooi.

Roemenië is momenteel vanwege een beter doelsaldo de koploper in de groep. Hancko moet met Slowakije winnen om boven de Roemenen te eindigen, maar ook bij een gelijkspel is het door naar de achtste finale. Het duel wordt live uitgezonden op NPO 1. Leo Sauer begint op de bank. De talentvolle Feyenoorder kreeg recent speelminuten tijdens het duel tegen Oekraïne.

Opstellingen
Slowakije: Dúbravka (GK); Pekarík, Vavro, Duda, Hancko, Škriniar (C), Haraslín, Strelec, Kucka, Lobotka, Schranz.
Roemenië: Niță (GK), Rațiu, Drăgușin, M. Marin, Hagi, Bancu, Burcă, Coman, R. Marin, Drăguş, Stanciu (C).

Wissels
Slowakije: Rodák (GK), Ravas (GK), Obert, Rigo, Gyömbér, Suslov, Boženík, Tupta, Bénes, Hrošovský, De Marco, Ďuriš, Bero, L. Sauer, Kóša
Roemenië: Moldovan (GK), Târnovanu (GK), Rus, Nedelcearu, Alibec, Cicâldău, Puşcaş, Mihăilă, Olaru, Man, Mogoș, Sorescu, Racoviţan, Bîrligea, Șut

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties