Hancko en Sauer opgeroepen voor Slowakije

Hancko en Sauer opgeroepen voor Slowakije

Dávid Hancko en Leo Sauer hebben een oproep ontvangen voor de nationale selectie van Slowakije. Bondscoach Francesco Calzona heeft in totaal dertig spelers geselecteerd voor de komende interlandperiode van half november.

Het Slowaakse voetbalelftal speelt twee belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden voor het EK 2024 in Duitsland. IJsland is op donderdag 16 november om 20:45 uur de eerste tegenstander; de kwalificatiereeks wordt afgesloten met een uitwedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina op zondag 19 november om 20:45 uur.

Het Slowaakse voetbalelftal is zo goed als zeker geplaatst voor het eindtoernooi in Duitsland. Hancko en Sauer hebben zestien punten behaald na acht wedstrijden en staan daarmee tweede in Groep J. Met nog twee duels te gaan heeft Slowakije een voorsprong van vijf punten op nummer drie, Luxemburg. De koploper in de groep is Portugal. De eerste twee landen plaatsen zich.

Hancko kan zijn 34ste en 35ste interland spelen voor Slowakije. De verdediger van Feyenoord maakte in 2018 zijn debuut voor het nationale elftal en heeft sindsdien vier doelpunten gemaakt. Leo Sauer was afgelopen interlandperiode voor het eerst opgeroepen, trainde mee met de groep, maar behoorde niet tot de wedstrijdselectie. Sauer heeft zijn debuut nog niet gemaakt.

Hancko en Sauer opgeroepen voor Slowakije
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties