VI: Hall voor Heerenveen eerste optie na verkoop Van Ewijk

VI: Hall voor Heerenveen eerste optie na verkoop Van Ewijk

Denzel Hall kan zijn carrière vervolgen bij Fortuna Sittard, zo meldt 1908.nl. De verdediger staat in de belangstelling van de club die actief is in de Eredivisie. Hall maakt geen onderdeel meer uit van Feyenoord 1 en traint de laatste weken mee met Onder 21.

Hall werd afgelopen seizoen verhuurd aan ADO Den Haag en maakte zijn minuten in de Keuken Kampioen Divisie. De 22-jarige verdediger staat nog tot medio 2024 onder contract bij Feyenoord en mag De Kuip definitief verlaten.

Naast Fortuna Sittard is ook SC Heerenveen geïnteresseerd, maar dat pakt op dit moment nog niet door. Hall komt bij de Friezen pas serieus in beeld wanneer rechtsback Milan van Ewijk een uitgaande transfer gaat maken.

Bij Fortuna Sittard staat oud-Feyenoorder Danny Buijs aan het roer, en die ziet toekomst in Hall. De rechtsback speelt al zestien jaar lang voor Feyenoord en doorliep op Varkenoord de hele jeugdopleiding. In 2022 maakte hij zijn officiële debuut voor Feyenoord 1 in de met 1-4 gewonnen uitwedstrijd tegen N.E.C.

Update | Feyenoord ontvangt bod van Fortuna Sittard
Voetbal International meldt dat Feyenoord en Fortuna Sittard dichtbij een akkoord zijn. De Rotterdammers hebben een eerste bod ontvangen en de onderhandelingen verlopen voorspoedig. Momenteel is er een klein verschil tussen vraag en aanbod, maar de verwachting is dat beide partijen eruit zullen komen. Voor Hall is er geen sportieve toekomst meer weggelegd in De Kuip.

Update | Hall voor sc Heerenveen eerste optie
SC Heerenveen heeft donderdagochtend Milan van Ewijk zo goed als zeker verkocht aan Coventry City. De rechtsback vliegt momenteel naar Engeland om te onderhandelen over een meerjarig contract en daarna zijn medische keuring te doorstaan. Met de transfer is een vast bedrag van vier miljoen euro gemoeid, maar Heerenveen heeft ook nog bonussen en een doorverkooppercentage bedongen.

De Friezen zien volgens journalist Tim van Duijn van Voetbal International Hall als eerste optie als vervanger van Van Ewijk. Het lijkt erop dat de verdediger van Feyenoord zelf de keuze moet gaan maken tussen SC Heerenveen en Fortuna Sittard. Beide clubs zijn concreet geïnteresseerd in de rechtsback, wiens marktwaarde iets meer dan een half miljoen euro bedraagt.

Lees meer over
Denzel Hall
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties