Guus Baars zet handtekening onder nieuw contract

Guus Baars zet handtekening onder nieuw contract

Guus Baars heeft een nieuw contract bij Feyenoord getekend. De 19-jarige verdediger van Feyenoord Academy, die twee jaar geleden in De Kuip zijn handtekening zette onder zijn eerste profcontract tot medio 2023, blijft daardoor tot medio 2024 verbonden aan de club met een optie voor Feyenoord om met nog een jaar te verlengen.

Mede door blessureleed kwam Baars het huidige seizoen nog niet tot veel speelminuten. Inmiddels heeft de rechtspoot zijn rentree weer in een officiële wedstrijd gemaakt en ziet hij zijn toekomst rooskleurig in. ‘Ik ben blij met het vertrouwen dat ik van de club krijg. Het is voor mij sportief gezien immers geen geweldig seizoen geweest. Gelukkig ben ik weer op de weg terug en wil ik de komende periode nog zo veel mogelijk minuten maken. Ik hoop vanaf het nieuwe seizoen weer helemaal topfit te zijn.’

Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord: ‘Ondanks dat Guus vanwege blessures een lastig jaar achter de rug heeft is er veel vertrouwen in hem. Guus is een snelle centrale verdediger die onder meer sterk is in zijn persoonlijke duels. Ook het inschuiven naar het middenveld en het daardoor creëren van een overtalsituatie is een grote kwaliteit van hem. We zien in hem veel potentie en zijn blij dat hij inmiddels weer zijn wedstrijden kan spelen.’

De centrale verdediger begon zijn voetbalcarrière bij VV Papendrecht, voordat hij in het seizoen 2013-2014 de overstap naar Feyenoord Academy maakte. Op Varkenoord doorliep hij alle jeugdteams en is hij het huidige seizoen speler van Feyenoord Onder 21.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties