Feyenoord O21 hervat competitie met zege in Almere

Feyenoord O21 hervat competitie met zege in Almere

Feyenoord Onder 21 heeft uitstekende zaken gedaan op bezoek bij Almere City Onder 21. De beloften wonnen de lastige uitwedstrijd met 0-3 dankzij doelpunten van Nesto Groen, Noah Naujoks en Leo Sauer.

Na een gelijk opgaande eerste helft voerde Feyenoord O21 na rust de druk op en kreeg het steeds meer grip op de wedstrijd. Meevaller daarbij was de rode kaart voor Almere City-verdediger Tyrese Noslin, die in de 56ste minuut zijn tweede gele kaart kreeg.

Vanaf dat moment klapte Feyenoord O21 erop. Dit resulteerde twee minuten later in de eerste goal van de middag. Spits Nesto Groen kopte een voorzet van vleugelaanvaller Jaden Slory knap en slim tegendraads binnen: 0-1.

In de slotfase van de wedstrijd scoorde Feyenoord O21 nog twee keer. Invaller Youssef Amyn zag zijn inzet alleen voor de keeper nog gepareerd worden, maar de meegelopen Noah Naujoks reageerde uiterst attent en schoof de rebound binnen. De eindstand werd in de slotminuten bepaald door Leo Sauer. De Slowaak schoot uit een lage voorzet van Mohamed Taabouni feilloos binnen: 0-3.

Scoreverloop
58' | 0-1 | Groen
83' | 0-2 | Naujoks
86 | 0-3 | Sauer

Opstelling Feyenoord Onder 21
Kroesen, Van Veldhoven, Valk, Hokke, Kleijn, Milambo, Taabouni, Naujoks, Slory, Groen, 'T Zand.

Wissels Feyenoord Onder 21
Remie, Van der Zeeuw, Baars, Zechiel, Karim, Sauer, Amyn.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties