Gözübüyük scheidsrechter bij Vitesse - Feyenoord

Gözübüyük scheidsrechter bij Vitesse - Feyenoord

Serdar Gözübüyük is zondag de scheidsrechter wanneer Feyenoord het in Arnhem opneemt tegen Vitesse. Hij wordt daarbij geassisteerd door grensrechters Joost van Zuilen en Johan Balder en vierde official Marc Nagtegaal. Richard Martens is de VAR en neemt Rens Bluemink mee als assistent.

Voor Gözübüyük wordt het de tweede keer dit seizoen dat hij een wedstrijd van Feyenoord onder zijn hoede heeft. De Haarlemmer had eerder al de leiding over het met 0-4 gewonnen duel op bezoek bij Willem II, waar hij één gele kaart trok en Willem II'er Emil Bergström met rood wegstuurde. In totaal gaf Gözübüyük dit seizoen in 8 wedstrijden (verschillende competities) 32 keer geel, 3 keer rood en legde hij de bal 1 keer op de stip.

Met Vitesse treft Feyenoord zondag de nummer negen van de Eredivisie. De ploeg die vorig seizoen nog als nummer vier boven de Rotterdammers eindigde, begon het seizoen met 3 overwinningen, 3 nederlagen en 1 gelijkspel. Afgelopen weekend eindigde de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard in 1-1. Beide ploegen spelen overigens donderdag eerst een lastig duel in de Conference League. Als Feyenoord bezoek krijgt van Slavia Praag, neemt Vitesse het in Arnhem op tegen Stade Rennais.

Lees meer over
Gözübüyük
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties