Gimenez over Benfica: ''De waarheid is dat ik niks weet''

Gimenez over Benfica: ''De waarheid is dat ik niks weet''

Afgelopen week kwam naar buiten dat SL Benfica de ontwikkelingen van Santiago Gimenez nauwlettend aan het volgen is. Trainer Roger Schmidt is gecharmeerd van de spits van Feyenoord en ziet hem graag in de zomer de overstap maken naar de Portugese club. Gimenez bereidt zich momenteel voor op twee interlandwedstrijden van Mexico en krijgt vragen over de belangstelling.

''De waarheid is dat ik niks weet'', vertelt Gimenez op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Suriname. ''Ik heb de berichten gelezen op sociale media. Persoonlijk heb ik niks gehoord van Benfica. Ik ben momenteel gelukkig bij Feyenoord. Wat de toekomst gaat brengen? Dat is aan de clubs en gaat in overleg met mijn familie.''

Na de winterstop is Gimenez de eerste spits bij Feyenoord, nadat hij voor de winterstop nog de vaste stand-in van Danilo was. De 21-jarige speler kwam voor vier miljoen euro over van Cruz Azul en bewijst zijn waarde met acht doelpunten in zijn laatste elf optredens, waaronder een doelpunt in de Klassieker tegen Ajax. De spits heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2026.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties