Giménez kondigt inkomende transfer Rasmussen aan

Giménez kondigt inkomende transfer Rasmussen aan

Santiago Giménez is naast spits ook onderdeel van het media team van Feyenoord. De 21-jarige spits heeft vanmorgen de inkomende transfer van Jacob Rasmussen alvast bekend gemaakt. De 25-jarige centrale verdediger komt op huurbasis over van ACF Fiorentina en heeft gisteren met succes zijn medische keuring doorstaan.

De verwachtingen zijn dat Feyenoord Rasmussen vandaag gaat presenteren aan de pers. Rasmussen wordt gezien als toekomstige opvolger van Marcos Senesi. Wanneer de Argentijn ook aankomend seizoen actief blijft in De Kuip dient Rasmussen als back-up. De 1.90 lange verdediger heeft een contract tot medio 2024 bij de Italiaanse club en Feyenoord beschikt over een optie tot koop.

Rasmussen is de negende aanwinst van Feyenoord in deze transferperiode. Eerder werden Santiago Gimenez, Quinten Timber, Oussama Idrissi, Sebastian Szymański, Javairo Dilrosun, Mohamed Taabouni, Danilo Pereira en Mats Wieffer naar De Kuip gehaald. De komende week moet de selectie ook nog versterkt worden met twee nieuwe linksbacks.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties