Gemeente start voorbereidingen: ''Anders ben je te laat''

Gemeente start voorbereidingen: ''Anders ben je te laat''

Afgelopen seizoen was het niet mogelijk om Feyenoord te huldiging op de Coolsingel wanneer de finale van de Conference League werd gewonnen. Rotterdam was te laat begonnen met de voorbereidingen en kreeg het niet voor elkaar om een eventueel groot feest goed te organiseren.

Om dit scenario te voorkomen is de gemeente afgelopen maandag begonnen met de voorbereidingen op een eventuele kampioenschap van Feyenoord, zo schrijft het Algemeen Dagblad. ''Er is natuurlijk nog niets zeker, maar we beginnen wel met de voorbereidingen'', zegt een woordvoerder. ''Anders ben je te laat. Ook omdat het om een periode gaat waarin ook veel festivals worden georganiseerd.''

Gemeente Rotterdam is begonnen met de zoektocht naar materiaal en beveiligers, en gaan contact leggen met onder meer de NS om een mobiliteitsplan op te stellen. Feyenoord staat op het moment zes punten los van Ajax en heeft nog acht wedstrijden te gaan in de Eredivisie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties