Gemeente Rotterdam bevestigt: huldiging bij landstitel op 15 mei om 12 uur

Gemeente Rotterdam bevestigt: huldiging bij landstitel op 15 mei om 12 uur

Feyenoord is zondagmiddag bij winst op Go Ahead Eagles kampioen van de Eredivisie. Als dat gebeurt, zal de ploeg op maandag 15 mei om 12 uur worden gehuldigd op de Coolsingel. Dat bevestigde gemeente Rotterdam maandagmiddag.

Maandagochtend zullen vanaf 9:00 uur de vakken op de Coolsingel en Binnenrotte opengaan voor publiek. Om 12:00 uur wordt Feyenoord volgens traditie gehuldigd op het balkon van het Stadhuis. Op de eigen website maakt de gemeente meer informatie bekend. Zo valt onder meer te lezen dat de huldiging voor iedereen gratis toegankelijk is en dat er op verschillende plaatsen op de Coolsingel en Binnenrotte schermen worden geplaatst, zodat iedereen de huldiging mee kan maken.

Uiteraard zal Feyenoord wel eerst nog kampioen moeten worden. Dat is sowieso het geval bij een overwinning op Go Ahead Eagles. Mocht dit niet lukken, dan kan het later op de avond alsnog beslist zijn als PSV punten verspeelt tegen Fortuna Sittard. Gebeurt ook dat niet, dan zal het feest nog even uitgesteld moeten worden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties