Geertruida, Wieffer en Bijlow in definitieve Nations League-selectie Oranje

Geertruida, Wieffer en Bijlow in definitieve Nations League-selectie Oranje

Lutsharel Geertruida, Mats Wieffer en Justin Bijlow zijn alle drie opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal. Dat heeft de KNVB maandagmiddag bekendgemaakt. De drie Feyenoorders zaten al in de voorselectie en mogen zich nu dus melden bij de officiële Nations League-selectie van bondscoach Ronald Koeman.

Dat de drie er goed opstaan bij Koeman, was al duidelijk. Geertruida en Wieffer mochten tijdens de vorige interlandperiode in maart al hun debuut maken. De bondscoach gaf later bij Goedemorgen Eredivisie aan in Wieffer een potentiële basisspeler te zien. Dat Bijlow vorige keer afwezig was, kwam door zijn blessure. Dit keer haalde hij dus de definitieve selectie, ten koste van Jasper Cillessen en Bart Verbruggen.

Het drietal neemt in juni met Oranje deel aan de Final Four van de Nations League. Op woensdag 14 juni speelt Nederland in De Kuip de halve finale tegen Kroatië. Bij winst volgt de finale op zondag 18 juni; bij een nederlaag speelt Oranje op zaterdag 17 juni om de derde plek. De andere halve finalisten, die het daarin dus kan treffen, zijn Spanje en Italië.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties