Geertruida haakt definitief af bij Oranje

Geertruida haakt definitief af bij Oranje

Lutsharel Geertruida maakt definitief geen onderdeel meer uit van het Nederlands Elftal. De verdediger van Feyenoord heeft een blessure opgelopen en is daardoor niet inzetbaar voor de komende interlandwedstrijden. Geertruida heeft een blessure opgelopen tijdens een training.

Geertruida is volgens de KNVB niet 'wedstrijdfit'. Het is op dit moment nog onduidelijk wat de gevolgen zijn voor Feyenoord. De Rotterdammers spelen zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen Excelsior, en daarna volgen twee cruciale wedstrijden voor de stadionclub. Dinsdag wacht Atletico Madrid, en in de competitie treft het PSV.

Zaterdag 18 november speelt de ploeg van Koeman tegen Ierland in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Dinsdag 21 november besluit Oranje de EK-kwalificatiecampagne in het Portugese Estádio Algarve in Faro-Loulé met een wedstrijd tegen hekkensluiter Gibraltar. Beide wedstrijden beginnen om 20.45 uur (Nederlandse tijd). Justin Bijlow, Calvin Stengs, Mats Wieffer en Quilindschy Hartman maken onderdeel uit van de groep.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties