Feyenoord - Olympique Marseille volledig uitverkocht

Feyenoord - Olympique Marseille volledig uitverkocht

Voor donderdag zijn er geen kaarten meer beschikbaar in de ticketshop van Feyenoord. De kaarten zijn maandagavond allemaal geclaimd door supporters met een seizoenkaart. De wedstrijd tegen Olympique Marseille is in ruim één uur tijd helemaal uitverkocht.

Feyenoord raadt supporters ten zeerste af om voor welke wedstrijd dan ook kaarten buiten de club (of haar partners) om te kopen. Ook niet via Marktplaats. De kans is groot dat de kaarten geblokkeerd gaan worden. Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als mensen door zwarthandel gedupeerd worden.

Het uitvak aanstaande donderdag is ook helemaal uitverkocht, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Rotterdamse politie verwacht tussen de 1200 en 1500 supporters uit Frankrijk. De Fransen mogen vanaf de verzamelplek op het Gelderseplein naar het stadion lopen. Het is nog niet bekend hoeveel supporters Feyenoord mag meenemen naar de return.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties