Geen Feyenoorders opgenomen in definitieve selectie Jong Oranje

Geen Feyenoorders opgenomen in definitieve selectie Jong Oranje

Michael Reiziger heeft geen Feyenoorders opgenomen in de definitieve selectie van Jong Oranje. Neraysho Kasanwirjo en Lennard Hartjes waren geselecteerd in de voorlopige selectie, maar hebben geen plek kunnen bemachtigen in de 23-koppige selectie voor de komende twee interlandwedstrijden.

Hartjes heeft een blessure opgelopen en moet de komende maanden revalideren. De huurling van Feyenoord raakte bij Excelsior geblesseerd aan zijn knie. Kasanwirjo kan niet rekenen op speeltijd in De Kuip en mede daardoor is er door Reiziger gekozen voor andere talenten in de selectie.

Jong Oranje zal proberen zich te kwalificeren voor het EK 2025 in Slowakije door deel te nemen in een groep met Zweden, Georgië, Noord-Macedonië, Moldavië en Gibraltar. De EK-kwalificatiecyclus begint voor Jong Oranje met een thuiswedstrijd tegen Moldavië op vrijdag 8 september. Vervolgens staat op dinsdag 12 september een uitwedstrijd tegen Noord-Macedonië op het programma.

Geen Feyenoorders opgenomen in definitieve selectie Jong Oranje
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties